Пратите нас

Програм

Рок се буди у болници, где је дошао без свести после несреће. Више се не сећа девојке, посла и куће у којој је живео. Сећа се само родног града и куће коју је делио са мајком и млађим братом. Убрзо по повратку у родни град, Рок примећује да више није добродошао. Породица и познаници се према њему понашају другачије. Полако му се склапа мозаик успомена, схвата колико је његова прошлост била проблематична. Његов млађи брат иде истим погрешним путем. Рок први пут у животу прихвата одговорност, жели да заустави лошу породичну историју и заустави њено понављање.

Држава:
Словенија, Хрватска, Србија, 2022.
Жанр:
Драма
Програм:
Tакмичарски програм
Трајање:
85'
Режија:
Марко Шантић
Сценарио:
Сценарио: Марко Шантић, Горан Војновић, Сара Хрибар
Улоге:
Јуре Хенигман, Жива Селан, Тимон Стурбеј, Наташа Барбара Грачнер, Јуриј Древеншек, Тамара Авгуштин, Андреј Муренц, Блаз Сетникар, Бењамин Крнетиц, Небојша Поп-Тасић
Фотографија:
Иван Задро
Монтажа:
Владимир Гојун
Музика:
Јан Висоцки, Немања Мосуровић
Продуценти:
Данијел Хочевар, Зала Опара
Копродуценти:
Јуре Бушић, Стефан Орландић, Димче Стојановски, Јордане Оудин
Продукција:
Вертиго, Јака Продукција, Living Pictures, Hippocampe Productions, Виба Филм Студио

Пројекције

МАРКО ШАНТИЋ

Редитељ и сценариста Марко Шантић рођен је 1983. у Сплиту. Живи и ради у Словенији, где је 2008. дипломирао филмску и ТВ режију на АГРФТ - Академији за позориште, радио, филм и телевизију Универзитета у Љубљани. Његови филмови су премијерно приказани на великим филмским фестивалима где су добијали међународна признања, а играни филм Заведи ме (2013) био је словеначки кандидат за 87. доделу награда Оскар, 2014. године, у категорији најбољи страни филм.

Филмови

Celokupan program filmova, sa vremenima projekcija.

Преузмите програм

Целокупан програм у ПДФ-у, са временима пројекција.

Листа жеља

Креирајте своју листу филмова и поделите са пријатељима.